Skip to content

Vostro 3515

https://www.neptun.mk/categories/KOMPJUTERI/prenosni_kompjuteri/DELL-VOSTRO-3515-R7-3700U-8GB-512GB

5-ka za DELL

5-ка за Dell! Задоволство ни е да Ве информираме дека лаптопите Dell  Vostro и G5 моделите купени преку дистрибутерската мрежа на ИТД Дистрибуција ДОО содржат единствен гарантен пакет со 5 години гаранција. Безгрижност загарантирана, DELL одличен 5. Гарантниот пакет нуди 5 поволности за 5 години… Read More »5-ka za DELL