Skip to content

Events

ITD MK & DELL Technology partner event

На 27 и 28 Мај 2022 се одржа ITD MK & DELL Technology partner event во хотел Инекс Олгица, Охрид. Најдобрите настани произлегуваат како резултат на долгогодишни партнерства и тимско работење, го потврдивме тоа во викендот што измина на ITD MK & DELL Technology Partner… Read More »ITD MK & DELL Technology partner event