Skip to content

ITD MK & DELL Technology partner event

На 27 и 28 Мај 2022 се одржа ITD MK & DELL Technology partner event во хотел Инекс Олгица, Охрид. Најдобрите настани произлегуваат како резултат на долгогодишни партнерства и тимско работење, го потврдивме тоа во викендот што измина на ITD MK & DELL Technology Partner настанот кој беше фокусиран на иновации и технологија.

Посебна благодарност до нашите почесни гости, претставници на Dell Technologies – Александар Антиќ, Сашо Тасевски, Златко Лељак и Бруно Бајец за нивните презентации и согледувања за трендовите во индустријата.

На нашите соработници, партнери, пријатели и колеги кои не почестија со своето присуство би сакале да им се заблагодариме од име на нашата компанија како и во име на целиот тим на Dell, за одвоеното време, присуство и внимание. Се надеваме дека поминавте добро и квалитетно време на презентациите, дека чувте доста новитети и можности кои ќе влијаат врз вашата секојдневна работа со овој бренд.

Овој настан беше одлично освежување од изминатите 2 години, а воедно во духот на „Stronger Together“, успеавме да го одбележиме и 15-годишното постоење на нашата компанија, ИТД Дистрибуција, лидер во дистрибуцијата на ИТ производи во Македонија.

За уште многу успешни!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you decline them, you may not be able to use all the functionalities of the site.